Меню
Меню

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Няма проблем да промените решението си

Разбираме, че понякога се случва да промените решението си и ние сме повече от съгласни да възстановим сумата или да заменим всички нежелани продукти. 

Имате 30 дни да размислите и върнете нежеланите и неизползвани артикули. 

За да направите това, моля първо ни кажете като изпратите имейл на hello@littlefriends.bg. Не забравяйте да запишете Вашето име и номер на поръчката. 

Но има някои условия, които трябва да знаете 

❗Стоките трябва да бъдат върнати в тяхното първоначално състояние, с всички етикети и в оригиналната си опаковка

Вие, като клиент заплащате разходите за връщане или замяна на стоката, освен ако артикулът(ите) не са дефектни. Тогава разходите ще бъдат за наша сметка. 

❗Дефектно е

За да върнете дефектен артикул, моля, изпратете имейл на hello@littlefriends.bg с Вашето име и номер на поръчка. 

Всички направени разходи за връщане на дефектни артикули, ще Ви бъдат възстановени. Молим Ви само, да изпратите копие от разписката за куриерската услуга и сумата ще бъде добавена към общата за възстановяване. 

Когато получим върнатата стока и възстановим дължимата сума, ние ще Ви изпратим имейл, за да знаете, че всичко е завършило успешно. Възстановяването на сумата ще бъде по оригиналния начин на плащане. 

❗Обикновена замяна

Ще бъдем щастливи да заменим всички нежелани продукти за нещо друго. Просто ни изпратете имейл на hello@littlefriends.bg и ние ще се погрижим да обработим вашата заявка. 

Възстановяването на сумата ще бъдат по оригиналния начин на плащане. В сумата няма да бъдат включени разходите направени от Вас по връщане на продукта (с изключение на дефектни артикули). 

Адрес за връщане
Може да изпращате стоките на адрес:
Гр. София, 1142
Ул. Граф Игнатиев 53 А, ет.1
За Little Friends 

Ако сте стигнали до тук… 

...но все още не намирате информацията, която търсите или имате нещо, което не Ви е ясно, пишете ни на hello@littlefriends.bg. Ще се радваме да помогнем!

Сравнение на продукти